Jobba hos oss

Vill du vara med på vår resa att bli Sveriges ledande aktör när det gäller att rusta och matcha arbetssökande mot jobb och utbildning? Är du driven och hungrig på att bidra till en bättre arbetsmarknad genom att leverera rustande, vägledande och matchande tjänster.
Då har du kommit rätt!

Här kan du söka våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Handledare till Matchning & Utveckling

Vill du bli en del av Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett svenskt utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus. Vi har verksamhet på över 50 orter i Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder och vi är cirka 200 medarbetare.

Om tjänsten

Som handledare jobbar du aktivt med att förbereda, vägleda, motivera och matcha våra deltagare mot jobb och mot studier. Du har också fokus på att skapa och underhålla kundrelationer och att matcha kompetens mot behov på arbetsmarknaden. Du arbetar även med att hantera vår kandidatbank och med att attrahera nya deltagare till vår verksamhet.

Det här söker vi

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av att jobba med en målgrupp som står längre ifrån arbetsmarknaden
  • Är van vid att arbeta med rekrytering/bemanning/omställning
  • Har dokumenterad erfarenhet av försäljning
  • Har digital kompetens och förmåga att hantera administrativa system
  • Är samhällsengagerad
  • Är resultatorienterad
  • Har förmåga att utveckla och driva relationer och nätverk
  • Har minst ett års eftergymnasial utbildning

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det inom vår koncern Academedia finns många karriärvägar. Genom vårt utvecklingsarbete får du låta dig själv utmanas och växa. 

Som medarbetare hos oss har du möjlighet till kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du kollektivavtalade förmåner, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Anställningsform 

Anställningsformen kan variera från Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning till Visstidsanställning. Anställningarna är knutna till kollektivavtal. 

Varaktighet: Tillsvidareanställning eller Visstidsanställning
Omfattning: Heltid eller deltid
Placeringsort: Borås, Göteborg, Linköping, Malmö, Mjölby, Motala, Norrköping, Stockholm, Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg, Örebro

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt via info@matchningochutveckling.se

Välkommen med din ansökan!

Stämmer detta in på dig? Vi strävar efter att tillvarata olika perspektiv och erfarenheter, därför uppmuntrar vi en mångfald av sökanden. Ansök senast 19:e februari med CV och personligt brev där du motiverar varför du skulle passa för tjänsten. Ansök här, välj den den ort som är aktuell för dig.

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför direktkontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.


Spontanansökan

Hittar du ingen tjänst för dig just nu men känner att du har den kompetens som krävs. Skicka gärna in en spontanansökan och CV, och berätta vad du kan bidra med hos oss!

Vill du skicka spontanansökan? Skicka till info@matchningochutveckling.se  

På AcadeMedias webbplats hittar du fler lediga jobb inom koncernen.